UV-C Technology

UV-C Technology je tvrtka specijalizirana za distribuciju najkvalitetnijih, inovativnih uređaja za dezinfekciju površina i prostora te pročišćavanje zraka – od sofisticiranih uređaja za zahtjevne bolničke sustave do učinkovitih rješenja za radne i životne prostore. Svi brendovi koje zastupamo proizvedeni su proizvedeni su u Europskoj uniji i posjeduju relevantne certifikate.

STERIPRO UVC tehnologija za dezinfekciju tretira i rješava problem bolničkih infekcija koje su glavni klinički i financijski problem u bolnicama. Automatski robot SteriPro uništava bakterije, viruse i gljivične spore. Dokazano je da se poslije upotrebe UVC dezinfekcije broj bolničkih infekcija  smanjuje za više od 30 %!

NATÉOSANTÉ već dugi niz godina uspješno proizvodi i uređaj Eolis Air Manager, rezultat razvoja i znanja francuskih stručnjaka i jedini je inteligentni sustav pročiščavanja zraka, ekološki dizajniran i namjenjen je za iznimno učinkovito pročišćavanje zraka prostorija u kojima boravi i cirkulira veći broj ljudi – od vrtića, škola, domova za starije osobe, preko poštanskih ureda, osiguravateljskih kuća i banaka, pa sve do ljekarni, različitih ordinacija, trgovina i restorana.

Eolis Air Manager uređaj iznimno učinkovito reducira širenje virusa u zraku, uključujući i coronaviruse poput Covida 19.

LUXIBEL uređaji nude jedinstvene značajke za širok spektar primjena i dizajnirani su da zadovolje najviše zahtjeve uz najbolju ‘vrijednost za novac’. Bogata paleta LUXIBEL proizvoda namijenjena je širokoj uporabi u radnim i životnim prostorima.

STET CLEAN i STET CUBE  su inovativno dizajnirani prenosivi automatski uređaji za dezinfekciju stetoskopa, posebno osmišljeni kako bi jamčili sigurnost i dubinsku higijenu zahvaljujući djelovanju UVC led lampi.

UV-C TECHNOLOGY d.o.o.
Višnjevac 3
10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14047391136
MB: 05062098

IBAN: HR 2124840081135106096  Raiffeisenbank Hrvatska
Član uprave: Siniša Vardić
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital društva iznosi 20 000,00 kn i uplaćen je u cijelosti