Spriječite bolničke infekcije s UVC dezinfekcijom

  • operacijske dvorane
  • bolničke sobe
  • hodnici / zajedničke prostorije
  • vozila hitne pomoći
UV-C značajke tehnologije
Bolničke infekcije
Bolničke sobe

Bolničke sobe

Hodnici

Hodnici i zajedničke prostorije

Operacijske dvorane

Operacijske dvorane

ambulantno vozilo

Ambulantna vozila

Prednosti

PREKO 30% SMANJENJA BOLNIČKIH INFEKCIJA

Budite sigurna bolnica

Klinička studija, koja je provedena na uzorku od 36.000 bolničkih dana, pokazala je da je upotreba UVC dezinfekcije dramatično smanjila broj bolničkih infekcija (razlika incidencije, 1,3 / 1000 bolničkih dana, smanjenje od 34,2%).

VELIKA UŠTEDA VREMENA

Smanjite vrijeme između operacija

Kod SteriPro, prosječni ciklus dezinfekcije traje samo 10-20 minuta (ovisno o veličini sobe). U usporedbi s drugim beskontaktnim dezinfekcijama (aerosol vodikovog peroksida), možete uštedjeti vrijeme na 2 sata u vremenu, a Steri Pro ne zahtijeva stalno praćenje za rad.

IZVJEŠĆE O DEZINFEKCIJI

Sljedivost aktivnosti uređaja iz udobnosti vašeg ureda

Provjerite koja je soba bila dezinficirana, ako je UVC ciklus dezinfekcije uspješno završen, tko je bio operater itd. Izvješća u stvarnom vremenu odgovornima u bolnici jamče da je prostorija bila temeljito dezinficirana.

JEDNOSTAVNA INTEGRACIJA U DEZINFEKCIJSKOM PROTOKOLU BOLNICE

Bez dodatne brige

Tim SteriPro obučava Vaše osoblje i pomaže Vam uključiti UVC dezinfekciju u Vaš postojeći bolnički protokol čišćenja i dezinfekcije. Kako je djelovanje uređaja SteriPro automatizirano to neće značiti dodatno opterećenje za Vaše osoblje.

Zašto UVC?

Bolničke infekcije

Bolničke infekcije

Bolničke infekcije u Europi utječu na oko 3,2 milijuna ljudi godišnje.

Bolničke infekcije u EU koštale su nam 5,5 do 7 milijardi eura godišnje.

Bolničke infekcije uzrokuju 16 milijuna dodatnih dana bolničkog liječenja godišnje.

Bolničke infekcije u EU izravno su odgovorne za 37.000 smrtnih slučajeva godišnje.

Istraživanja pokazuju da je manje od 50% [2] površina adekvatno očišćeno u bolnici nakon ručne i kemijske dezinfekcije.

Kako djeluje UV-C dezinfekcija

Kako djeluje UVC dezinfekcija

Ultraljubičasto svjetlo C na valnim duljinama od oko 254 nm nepovoljno utječe na mikroorganizme.

Ova vrsta svjetla je germicidna, što znači da šteti bakterijama, virusima i drugim mikroorganizmima uništavanjem nukleinskih kiselina i njihovih DNA.

UVC svjetiljke na uređaju Steripro emitiraju 95% svoje energije na valnoj duljini od 253,7 nm, što se podudara s apsorpcijskim maksimumom DNA, čime se postiže iznimno učinkovit germicid

Tehnologija

Automatsko pokrivanje veličine prostora

SteriPro mjeri veličinu prostora koji želimo dezinficirati uz pomoć ugrađenog skenera i izračunava optimalno vrijeme potrebno za učinkovitu dezinfekciju prema danim podacima. Kako bi se osigurala zdravija okolina za pacijente i bolničko osoblje, dezinfekcija standardne bolničke sobe bit će dovoljna za 10 minuta, a za dezinfekciju operacijske dvorane oko 20 minuta.

Prilagodljiva visina aparata

Za dezinfekciju nije potrebno pomicati uređaj od stropa do poda. Svojom podesivom visinom, SteriPro pruža bolji kut upada i može doseći sve visoko izložene površine u jednom ciklusu dezinfekcije.

Upravljanje tabletom

Sa SteriPro upravlja se pomoću namjenskog tablet računala kojim upravlja operater. Nakon završetka ciklusa dezinfekcije, SteriPro se automatski isključuje i putem tableta obavještava operatera o statusu postupka dezinfekcije.

Sigurnost

SteriPro je siguran za uporabu. Ako senzori kretanja na uređaju tijekom rada detektiraju bilo kakvo kretanje u prostoriji, uređaj odmah prekida ciklus dezinfekcije i automatski se isključuje.

Svestrano koristan i trajan

SteriPro je namijenjen za dezinfekciju svih bolničkih prostorija i vozila hitne pomoći. Dizajniran je robusno, iako je jednostavan za premještanje. S podesivom visinom predstavlja svestrano i jednostavno rješenje koje će povećati motivaciju Vaših zaposlenika za brigu o dezinfekciji.

Najpouzdanija mogućnost

S cjeloživotnim servisnim programom koji nudimo, Vaša odluka za SteriPro je sigurna. Redovito godišnje servisiranje osigurat će Vam trajnu besprijekornu uporabu.

Galerija slika

Video UVC Technology